Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Στην Bio-apolimantiki σας δίνουμε μια πλήρη λύση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχετε.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, υπό την επίβλεψη του  Φιλίππου Σάββα , εφαρμόζουν ειδικές προληπτικές ή κατασταλτικές μεθόδους, αποτελεσματικά κατάλληλες και ασφαλείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι μέθοδοι καταπολέμησης γίνεται με βιοκτόνα σκευάσματα τελευταίας γενιάς, ασφαλή , αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση Φυτοπροστασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συσκευές σύλληψης ιπτάμενων εντόμων

Οι ειδικές συσκευές σύλληψης ιπτάμενων εντόμων , πληρούν τις προδιαγραφές τις ευρωπαϊκής ένωσης με την οδηγία 94/43 σύλληψης ιπτάμενων εντόμων σε κολλώδη επιφάνεια (όχι θρυμματισμό εντόμου) συμβατό με πρόγραμμα HACCP – Σύστημα Αυτοελέγχου

Σύμφωνα με την νομοθεσία, οι εφαρμογές απεντόμωσης-μυοκτονίας-απολύμανσης, είναι απαραίτητο να εφαρμόζονται  συστηματικά σε κάθε χώρο που έχει πολύ κόσμο (Χ.Μ.Ε), καθώς και σε χώρους εστίασης, παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων, με πιστοποιημένη διαδικασία  HACCP – Σύστημα Αυτοελέγχου και έλεγχος ISO.

Η διαχείριση της ανωτέρω δραστηριότητας, έχοντας άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία, περιλαμβάνει μελέτη και ειδικό σχεδιασμό στην εφαρμογή, ανάλογη με την κάθε περίπτωση, όπου μπορούμε να προσφέρουμε.

Προσοχή :  Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες ,πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες.

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Βλέπε  Ορισμοί – απολύμανση

Βλέπε  Ορισμοί – βιοκτόνα

MONITORING TRAP   FOR INSECTS  NON TOXIC

 

 

Παγίδα έλεγχου με ελκυστικό άρωμα, χωρίς τοξικές ουσίες.

Για έρποντα και βαδιστικά έντομα:

Κοριοί, Σκόρος των ρούχων, Σκαθάρι της γούνας ( Carpet Beetle)

Σκαθάρι των χαλιών, (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae),

Ψιλούς, Κατσαρίδες, Μυριόποδα,κλπ

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο  info@bioapolimantiki.gr , ή καλέστε στα 2463020930, 6934440511.