Εφαρμογές στην γεωργία.

Νέα πρότυπα “περιβαλλοντικής αποκατάστασης” στην γεωργία.

Στα πλαίσια συνεργασίας με την Walleco και μέσα από το πρόγραμμα Reciprocity = (.Αμοιβαιότητα + . Ανταποδοτικότητα) …. χτίζοντας γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες, ενημερωθείτε για τις  ‘’πράσινες στρατηγικές’’  ειδικευμένων μεθόδων προηγμένης τεχνολογίας της BiOzone με χρησιμοποίηση συστημάτων ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’ και στην γεωργία. (ελαιόδεντρα ,κλπ)

Η Δύναμη της Φύσης σε φιλικές λύσεις, όπου τα φυτά θα μπορούν να αναπτύσσουν άμυνες, ώστε να γίνονται πιο ανθεκτικά στις παθογόνους καταστάσεις αλλά και στα παράσιτα.

Έρευνες  αναδεικνύουν ότι, η φροντίδα με ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’  στο νερό ως εναλλακτική τεχνολογία ελέγχου της Walleco, σε εφαρμογές  για ένα ευρύ φάσμα βιολογικών απειλών και παθογόνων παραγόντων, ίσως και να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με συλλογικότητα η/και σε συνδυασμό (γη διατόμων ), ως  ένας αποτελεσματικός τρόπος εξάλειψης των απολυμαντικών ή/και  περιορισμού των βιοκτόνων (ζιζανιοκτόνων,κλπ), για μια ολική εξάλειψη των χημικών καταλοίπων.

Με τις εφαρμογές της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’  στο νερό ως εναλλακτική τεχνολογία ελέγχου της  Walleco, με τον ψεκασμό των φρούτων και των λαχανικών σε θερμοκήπια, αποφεύγουμε κατά το πλείστον τη χρήση απολυμαντικών ή/και  φυτοφαρμάκων.

Το έδαφος ως ένας ζωντανός οργανισμός χρειάζεται την φροντίδα του, έτσι ώστε με την ταυτόχρονη απολύμανση του με οζονισμένο νερό, επιτυγχάνουμε την παράλληλη προστασία στις ρίζες των φυτών από μικροοργανισμούς κλπ. (αποκαθιστά την  χρήση χημικών που καταστρέφουν το ατμοσφαιρικό όζον π.χ. Βρωμιούχο μεθύλιο – έχει καταργηθεί σταδιακά στις περισσότερες χώρες από αρχές της δεκαετίας του 2000)

Οι προκλήσεις για περισσότερο  «φυσική ασφάλεια» από τους κίνδυνους αλλά και  για πιο υγιή φυτά με ποιο πλούσια απόδοση, μας οδηγούν σε νέα πρότυπα περιβαλλοντικής αποκατάστασης , προκειμένου να μειωθούν ως προς το πλείστον σε αποδεκτά επίπεδα, βιολογικές απειλές και παθογόνοι παράγοντες, παράσιτα κλπ.

Μετά από τα ικανοποιητικά αποτελέσματα των φιλικών λύσεων της Walleco, με εφαρμογές στα Γεωργικά Προϊόντα, ως εναλλακτική τεχνολογία ελέγχου, με την φροντίδα της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’ για αύξηση διάρκειας ζωής του προϊόντος, περνάμε και στον πρωτογενή τομέα παραγωγής  .

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο  info@bioapolimantiki.gr , ή καλέστε στα 2463020930, 6934440511.

Σχετικά Άρθρα

Καθαρά οφέλη με εξελιγμένες εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις στους τομείς παραγωγής.

Εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση επαναχρησιμοποίησης ανακτημένου νερού.

 ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Μια πολλά υποσχόμενη προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης.

Εφαρμογές Όζοντος για Οικονομικά, Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη.