Απόσμηση με όζον

χρήση όζοντος συσκευή

Απόσμηση χώρου με  όζον

Η χρήση του όζοντος (O 3) στον αέρα κατά όγκο, βάση του προγράμματος  Purerefreshing , μιας μεθοδολογίας ενός Concept  που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες εφαρμογής  οξειδωτικών παραγόντων με διεργασίες προηγμένης τεχνολογίας.

Το όζον είναι ένας από τους ισχυρότερους τεχνικούς παράγοντες οξείδωσης που είναι διαθέσιμοι για την οξείδωση διαλυμένων ουσιών, οργανικων και ανόργανων ενώσεων µε τις οποίες έρχεται σε επαφή (ιούς, βακτηρίδια, µύκητες, µορφές σιδήρου και µαγγανίου, αρσενικό, κλπ).

Η εφαρμογή της μεθόδου BiOzone  κατά όγκο ,  την χρησιμοποιούμε ως εργαλείο οξείδωσης,  για παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών  υψηλής ποιότητας , στοχεύοντας με συλλογικότητα η/και σε συνδυασμό, να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή κατά την διαδικασία εφαρμογής του όζοντος, μιας και απαιτείται πρώτα η εγκατάλειψη των ανθρώπων, κατοικίδιων κλπ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο  info@bioapolimantiki.gr , ή καλέστε στα 2463020930, 6934440511.