Bio-Εξυγιάνσεις

 Ασφαλείς Εφαρμογές Bio- Εξυγιάνσεων

  • Η  αύξηση των ιών και των βακτηρίων, αλλά και η αύξηση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς), δημιουργεί την ύπαρξη μιας αυξανόμενης ανάγκης, για να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον μας καθαρό και υγιεινό.
  • Ωστόσο, η αύξηση της ανθεκτικότητας των μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης του περιβάλλοντός, μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη ώστε να χρησιμοποιούμε, επαγγελματικά συστήματα με ασφαλείς μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
  • Η ανάπτυξη του Καινοτόμου προγράμματος  Healthy Interior Environment της Bio-apolimantikis για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination) με την μέθοδο BiOzone , μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, ώστε να εξουδετερώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια και αποτελεσματικά, σε Ξενοδοχεία, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων, Χώρους Συνεδριάσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων,  Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης,  Ιατρεία,  (Hospitality),  Φαρμακεία, Γυμναστήρια, Παιδικούς Σταθμούς Σπίτια, κ.λ.π.
  • Επαγγελματικές Bio-Εξυγιάνσεις (Green-Decontamination), για μια Ασφαλή προεργασία για το πριν αλλά και  μια Ασφαλή περαίωση για το μετά από κάθε επιστημονική εφαρμογή, σε ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, που δημιουργούν  προβλήματα υγείας.

  • Εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές  (Bio-Decontamination), γίνεται δε με ειδικευμένα επαγγελματικά συστήματα, ώστε οι επιδόσεις της εξειδικευμένης εναλλακτικής τεχνολογικά μεθόδου απολύμανσης, να είναι ποιο αποδοτικές σε ολόκληρο το δωμάτιο, με αποτελεσματικότητα ακόμα και σε απόκρυφες περιοχές, που δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό και  υποστηρίζεται από εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο των  Bio-εφαρμογών.
  • Εφαρμογές, χωρίς την χρήση χημικών, με ‘‘θερμική επεξεργασία’’, ελεγχόμενη ή και τροποποιημένη ατμόσφαιρα σε κατοικημένους χώρους, θεωρούνται φιλικές προς το περιβάλλον και κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ελλάδα. Όπως σε όλες τις εφαρμογές σε κατοικημένους  χώρους, θα πρέπει να λαμβάνονται πολλά μετρά προστασίας για την υγεία αλλά και για την περιουσία. Πρέπει να ενημερώνεται ο καταναλωτής, για την επικινδυνότητα με τυχόν καταστροφές, αλλά και την υψηλή κατανάλωση σε ρεύμα (Εφαρμογή θερμικής απεντόμωσης).
  • Η προεργασία με Bio-εφαρμογές καθαρισμού επαγγελματικής απορρύπανσης, αναζωογόνησης και εξυγίανσης του χώρου, κρίνετε  απαραίτητη , ώστε να  αντιμετωπισθούν  προβλήματα από την “ εσωτερική επιμόλυνση” και  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, που μπορούν να αναπτυχθούν μετά τις εφαρμογές.
  • Η Bio-apolimantikiσήμερα, για επιχειρήσεις-εταιρείες υπηρεσιών ελέγχου ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων & υγιεινής και χωρίς την χρήση χημικών, που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό προεργασίας και εξυγίανσης για να προσφέρουν  τον αποδεκτά καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης τους ,έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη των τμημάτων της Greenest ,( Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντική Διαχείριση), ώστε να είναι διπλά τους  με ένα τηλέφωνο,  για να προσφέρουν μια αποτελεσματική και επιστημονικά εναρμονισμένη εφαρμογή.
  • Επιπλέον για πολλές περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα να γίνουν Εργοστασιακές Bio-εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανσης με αναζωογόνηση, εξυγίανση και εκτός κατοικίας, για μια αποτελεσματική και επιστημονικά εναρμονισμένη εφαρμογή, χωρίς κινδύνους και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές , προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
  • Η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, με επαγγελματική απορρύπανση και εξυγίανση, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη η εξάλειψη του προβλήματος της Αέριας Ρύπανσης των εσωτερικών χώρων, που θα προέρχονται από τους ¨αιωρούμενους μολυσματικούς παράγοντες ¨ , δηλαδή τα αποσυντεθειμένα μέρη και τα περιττώματα των άκαρεων της οικιακής σκόνης  (Dust mites), των παρασιτικών άκαρεων της ψώρας, των κατσαρίδων, των κοριών,  αλλά και από το τρίχωμα της γάτας η του ποντικού. κλπ., ώστε να  περιορισθούν κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών,(π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας, δερματικές παθήσεις  κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες,  επικοινωνήστε μαζί μας με email στο  info@bioapolimantiki.gr,  ή καλέστε στα 2463020930, 6934440511.

Χρήσιμα άρθρα

Χρήσιμα άρθρα από Δρ. Ηλία Κιούλο και τον Δρ. Αντώνιο Μιχαηλάκη