BioSanitizers

BioSanitizers: Ένα τμήμα με σύγχρονες και πρακτικές μεθόδους εναέριας και επιφανειακής απολύμανσης, ως μια αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση που ξεπερνά τα πρότυπα της αποτελεσματικότητας, φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ο ρόλος του περιβαλλοντικού καθαρισμού είναι καθοριστικός για την πρόληψη και την αποτροπή ασθενειών. Το τμήμα του BioSanitizers προορίζεται να παρέχει αποτελεσματικότητα σε ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων, των ιών και των σπορίων, κλπ

Το τμήμα του BioSanitizers αναπτύσσει προγράμματα ‘’πράσινων στρατηγικών’’ με εξειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, για επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO) ( Purerefreshing ), επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Ένας ‘’ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος’’ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών για ένα Υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον ( Healthy Interior Environment )

Με το πλήρες, επαγγελματικό σύστημα φροντίδας και συντήρησης των εσωτερικών χωρών, καλύπτουμε τις επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων, για αφαίρεση ρύπων, σκόνης με τα ‘‘ερεθιστικά αλλεργιογόνα’’, ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο.

Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί και τα παράγωγά τους π.χ  (βακτηρίδια, μύκητες, ιοί, σπόρια, αιωρούμενη σκόνη , περιττώματα ακάριων, μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ εντόμων, τριχίδια ποντικών, αντιγόνα ζώων και πτηνών) όπου υπάρχουν ως ένα βαθμό σε κάθε χώρο, εξουδετερώνονται με το πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον FDA, για εφαρμογές ‘‘περιβαλλοντολογικής  Bio – εξυγίανσης ανά όγκο »   του αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Η διασφάλιση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας για εσάς , όταν η χρήση του αναβαθμίζεται σε υψηλότερο επίπεδο με αποτελεσματικότερη ‘’Ασπίδα προστασίας ’’ .Το τμήμα του BioSanitizers για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, έχει υιοθέτηση μια εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση. τηρώντας τις διαδικασίες ‘‘Ιχνηλασιμότητας’’ -με βάση την ισχύουσα νομοθεσία – για την αποδοτικότερη χρήση των εφαρμοσμένων εναλλακτικών λύσεων . Με αυστηρή τήρηση των Πρωτοκόλλων για τις Bio-απολυμαντικές εφαρμογές, παρέχουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικά ευέλικτες λύσεις, εφαρμόζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα αυστηρά υγειονομικά πρότυπα.

Με γνώμονα ότι η υγεία θα αποτελεί πάντα το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής με “διασφαλισμένη ποιότητα” , επενδύουμε στην ανάπτυξη μέσω της επίτευξης μιας  συνεχούς βελτίωσης.  Με κίνητρο την εξέλιξη ενός ποιοτικά άρτιου αποτελέσματος στην προαγωγή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, σε ένα ποιο ‘’καθαρό & υγιεινό περιβάλλον ’’, συμβάλλοντας έτσι στο να προλάβουμε ή να μετριάσουμε σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία τους.

Προσοχή : Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα κλπ δεν Απολυμαίνονται.

BioSanitizers και φιλοξενία

Η ολιστική προσέγγιση στις συνθήκες υγιεινής των χώρων φιλοξενίας , ξεπερνώντας τα πρότυπα της αποτελεσματικότητας στην ανάπτυξη μιας ‘’Υγιέστερης Διαβίωσης’ , αναβαθμίζει την έννοια της προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Αυτό το υπέρτατο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των  “Καθαρών Δωματίων με φιλικό περιβάλλον”,-  απαραίτητα για την Υγεία των φιλοξενούμενων– με ή/και χωρίς ‘’ευαισθησίες’’, ενισχύει την στρατηγική αντιμετώπισης του ανταγωνισμού, αναδεικνύοντας συγχρόνως την διαφορετικότητα της ‘’διαχρονικής αξίας στον τρόπο φιλοξενίας’’ . Έτσι ο φιλοξενούμενος , που αναζητά να ανακαλύψει νέους προορισμούς, να προτιμά τελικά χώρους ποιο φιλικούς προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον , ξεδιπλώνοντας έτσι τα έντονα χαρακτηριστικά του για μία μοναδική εμπειρία πολυτελούς διαμονής .

Προσοχή:  Η καθαριότητα και το πλύσιμο αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης δεν αντικαθιστούν καθαριότητα και πλύσιμο,αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Επιλογές εφαρμογών απολύμανσης για χώρους σε :  

 • Βρεφονηπιακοί-Παιδικοί σταθμοί , σχολεία κλπ
 • Ιατρεία φροντίδας υγείας, φαρμακεία
 • Ξενοδοχεία,χώροι φιλοξενίας.
 • Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων
 • Κέντρα Αποκατάστασης  (Hospitality)
 • Fitness & Αθλητικές εγκαταστάσεις
 • Γυμναστήρια, Χώρους συνεδριάσεων, κλπ
 • Εστιατόρια & Υπηρεσίες τροφίμων
 • Κατοικίες, Επαγγελματικούς χώρους,
 •  Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων,
 • Κτηνιατρικά ιατρεία- κλινικές, Healthful Pets
 • Χώροι δωματίου για αποκατάσταση μούχλας (στρώματα, χαλιά, κλπ)

Επιλογές εφαρμογών για Πρόληψη λεγεωνέλλας:

 • Επεξεργασία δικτύων πόσιμου νερού σε κτηριακές εγκαταστάσεις
 • Επεξεργασία και απολύμανση δεξαμενή θαλάμου ή/και βρόχινου νερού
 • Επεξεργασία απολύμανσης νερού σε ψύξης, Purful Air Quality
 • Επεξεργασία απολύμανσης δικτύων νερού , ανακτημένου νερού, αλλά και δικτύων επαναχρησιμοποιημένου νερού για το αστικό πράσινο (επεξεργασία γκρίζου νερού και υγρών αποβλήτων).
 • Επεξεργασία απολύμανσης δικτύων νερού για γεωργικές αρδεύσεις.

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΕΛΕΖΟΥ

Αποκατάσταση προσβεβλημένου χώρου από παράσιτα. Εισαγωγή στην Απολύμανση Κτιρίων. (Παρουσίαση)

Ενημερωτικό Υλικό Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου -Διαχειριστικές Εφαρμογές Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος , σε Εσωτερικούς Χώρους.pdf.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο  info@bioapolimantiki.gr , ή καλέστε στα 2463020930, 6934440511.

Σχετικά Άρθρα