All-pest control services

all pest control services

All-pest control services

Έλεγχος παρασίτων

Στην Bio-apolimantiki παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών. Με ιδιαίτερη βαρύτητα μελετάμε  προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες  του κάθε χώρου ξεχωριστά, προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των αναγκών..

Το  πρόγραμμα  εργασιών περιλαμβάνουν :

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, υπό την επίβλεψη του επιστήμονα  Φιλίππου Σάββα, πραγματοποιούν  εμπεριστατωμένους ελέγχους σε όλες τις πτυχές των παρασίτων, ταυτοποίηση, εντοπισμό των εντόμων,  προεργασία με εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-εφαρμογές ποιοτικής απορρύπανσης και Bio-εξυγίανσης , διευθέτηση εφαρμογής με την ενδεδειγμένη μέθοδο  καταπολέμησης, με τις νεότερες μεθόδους και βιοκτόνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ που  βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του (Κατάλογος Βιοκτόνων Κατά Δράση).

Επιπλέον εφαρμόζονται εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές Bio-απολύμανσης  για την εξουδετέρωση του παθογόνου μικροβιακού φορτίου, με βιοκτόνα απολυμαντικά  εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.,  ώστε να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές συνέπειες της παρουσίας τους.

Αξία 

Εργαζόμαστε για να προσφέρουμε την καλύτερη προστιθέμενη άξια και στις επιχειρήσεις- εταιρείες των πελατών μας. Με την διαθεσιμότητα του 24 /7 , στοχεύουμε στην  επίλυση των προβλημάτων τους,  οικονομικά με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Οι πελάτες μας επιλέγουν για την αξιοπιστία της υπογραφής μας.

Τεχνολογία 

Σας προσφέρουμε την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία και τις βέλτιστες πρακτικές στην εφαρμογή. Πάνω από …..δέκα χρόνια πριν, ηBio-apolimantiki ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησαν τις πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον Bio-εφαρμογές 

Περιβάλλον

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι η δουλειά όλων – συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. Ως διαχειριστές του Βio-Περιβάλλοντος , προσπαθούμε για την ανάδειξη της επαγγελματικής διαχείρισης του, στηριζόμενοι  στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων μας , σε πλήρη εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών,  στοχεύοντας στην διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής και την  βελτίωση του τρόπου ζωής, μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις.

Προσοχή :   Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Βλέπε  Ορισμοί – απολύμανση

Βλέπε  Ορισμοί – βιοκτόνα

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο  info@bioapolimantiki.gr , ή καλέστε στα 2463020930, 6934440511.